Algemene voorwaarden

Eigen risico en aansprakelijkheid

 1. Deelname aan workshops of yogalessen van Nila Yoga is geheel op eigen risico. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het bewaken van de eigen grenzen.
 2. Nila Yoga, de eigenaar van Nila Yoga en de docenten van Nila Yoga zijn niet aansprakelijk voor enig letsel dat ontstaat voor, tijdens of na een les of workshop.
 3. Blessures, lichamelijke klachten of andere bijzonderheden graag melden bij de docent voorafgaand aan de les. Dit geldt ook voor zwangerschap. Nila Yoga geeft geen speciale yoga voor zwangeren. Als u hiernaar zoekt, is het verstandig op zoek te gaan naar een gespecialiseerde yogadocent voor zwangeren.
 4. Bij twijfel over de lichamelijke gesteldheid voor deelname aan een workshop of yogales, is het verstandig om de eigen arts, fysiotherapeut of andere medische professional te raadplegen.
 5. Nila Yoga, de eigenaar van Nila Yoga of de docenten van Nila Yoga zijn niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van eigendommen voor, tijdens of na lessen of workshops.

Annulering of verplaatsing

 1. Verplaatsing van een workshop is in overleg mogelijk. Tot een week voor aanvang van de workshop is dit kosteloos.
 2. Mocht de klant de workshop kort van tevoren willen verplaatsen, krijgt de klant de aanbetalingskosten niet terug. Dit geldt voor workshops die 7 dagen tot 48 uur van tevoren worden verplaatst.
 3. Mocht de klant de workshop willen verplaatsen binnen 48 uur voor de afgesproken aanvangstijd, is de klant verplicht de helft van de workshopkosten te betalen.
 4. Mocht de klant de workshop willen verplaatsen binnen 24 uur voor de afgesproken aanvangstijd, is de klant verplicht om 100% van de workshopkosten te betalen.
 5. Workshops kunnen tot 7 dagen voor de afgesproken datum kosteloos geannuleerd worden in overleg met Nila Yoga.
 6. Mocht de klant kort van tevoren willen annuleren, krijgt de klant de aanbetalingskosten niet terug. Dit geldt voor workshops die 7 dagen tot 48 uur van tevoren worden geannuleerd.
 7. Mocht de klant binnen 48 uur voor de afgesproken tijd de workshop willen annuleren, is de klant verplicht de helft van de workshopkosten te betalen.
 8. Mocht de klant binnen 24 uur voor de aanvang de workshop willen annuleren, is de klant verplicht om 100% van de workshopkosten te betalen.
 9. Als de workshop onverhoopt niet door kan gaan, bijv. door ziekte of andere onvoorziene omstandigheden bij de docent van Nila Yoga, wordt de workshop verplaatst naar een ander moment in overleg met de klant.

Betaling

 1. Nila Yoga stelt samen met de klant de details van een workshop vast: duur, locatie, aantal deelnemers, benodigde materialen en de kosten.
 2. Bij een mondelinge of schriftelijke overeenkomst, gaat de klant ook een betalingsverplichting aan met Nila Yoga.
 3. Voor workshops wordt een aanbetaling gevraagd van 25% van de workshopkosten.
 4. De klant is verplicht alle kosten voor de workshop te betalen binnen 14 dagen na het plaatsvinden van de workshop.